Grenseløsfestivalen er kultur og alle fortjener kultur

Vi skjønner at ikke alle har mulighet til å betale nesten 900 kroner for en billett. Men det å arrangere Grenseløsfestivalen er svært kostbart og det er nødvendig med slike priser.

På samme tid ønsker vi at så mange som mulig skal ha en mulighet til å oppleve denne fantastiske helgen. Derfor har vi sammen med Kirkenes Bil bestemt oss for å gi en høytidelig invitasjon til 50 personer som har økonomiske begrensninger som tilsier at de ikke kan bruke penger på Grenseløsfestivalen. Vi ser etter deg som er i en slik situasjon at det er helt utenkelig å kjøpe ett dagspass til Grenseløsfestivalen. For å finne frem til de som trenger det aller mest - trenger vi hjelp fra deg. Du må skrive en e-post hvor du forklarer hvorfor du skal få billetten. Vi ønsker at dette skal være noe personen selv ønsker, men trenger du hjelp til å kontakte oss og har noen nært deg som kan hjelpe deg, så er det helt fint. Har du lyst vil se DDE, Sondre Justad, Banana Airlines og Fem Fulle menn lørdag 7. september i Barentshallen - vær snill å la oss hjelpe deg med det. Send mail til stian@grenselosfestivalen.no

Din e-post vil behandles 100 % konfidensielt. Dette tar vi på alvor og all informasjon sendt inn til oss vil kun leses av festivalsjef Stian Labahå. Ingen vil offentliggjøres, stå i egen kø eller lignende. De som får billetten vil stå på vår gjesteliste sammen med alle de andre som er på gjesteliste.

Med vennlig hilsen

Festivalsjef Stian Labahå