Grenseløsfestivalen Camping

Vår hovedcamp ligger ca 700 meter og 12 minutters gange fra festivalområdet.

Her har du det du trenger. Toaletter (herre/dame), strøm, tømmestasjon, søppelcontainer, tilgang til drikkevann og vann til skylling og toaletter. Det er oppmerkede og inndelte plasser.

Vi har valgt å ha en så lav pris som mulig på plassene, slik at du skal slippe å bruke så mye penger på dette. Ved å trykke på denne linken finner du billetten du trenger for å booke plass.

Prisen du får opp (634 kr) gjelder for hele helgen, så ikke bry deg om at det står Lørdag på denne billetten. Campen åpner torsdags kveld og dere kan benytte plassen til dere drar søndag.

Terje Olsen er ansvarlig for campen under festivalen. For akutte ting/spørsmål under festivalhelgen kan Terje kontaktes på mobil 95 17 69 49.

VIP Camping:

Vi har ett svært begrenset område rett ved siden av festivalområdet som vi har valgt å kalle VIP Camping.

Hovedcampen og området rundt hovedcampen er nok både hyggeligere og roligere. Den store fordelen med vip campen er den umiddelbare nærheten til festivalen, kun få meter fra inngangen - med de fordelene det innebærer.

Prisen her er høyere på grunn av dette. Prisen for VIP er 1000 kroner for hele helgen og inkluderer strøm.

 

Annen relevant informasjon:

Vi har en avtale med Barentsbadet som gir deg tilgang til svømmebasseng, badstue og boblebad til en gunstig pris. Velger du å benytte deg av dette tilbudet må du ha med din campingbillett for å få redusert pris. Barentsbadet ligger i Kirkenes ca 1 km fra bykjernen.

  • Xén dere ser ved oppmarkert område har med brannsikkerheten å gjøre. Det skal ikke parkeres oppå Xén, men nærmest mulig streken på den andre siden.

  • Campen ligger ved et boligfelt. Etter 23.00 må lydnivået justeres ned. Vi håper dere respekterer dette. Glade naboer er gode naboer.

  • Det legges opp til strøm, men den er ikke tilstrekkelig til at dere kan ha konstant varme på i vognen. Da vil sikringen gå.

  • Ved fare/risiko relatert til sikkerhet, brann eller annet lignende, kontakt campingansvarlig Terje Olsen på mobil: 95 17 69 49.

  • Ved oppstått brann eller annen oppstått fare/skade, ring 110 (brann), 112 (politi) eller 113 (ambulanse).

Vi tar sikkerheten deres og til campen på alvor. Vi er tilstedet, men vi kan ikke få med oss absolutt alt. Vi vil at alle skal ha lav terskel for å kontakte oss (Terje Olsen - 95 17 69 49) eller andre nødetater om nødvendig. Hos oss skal alle være sikre og trygge. Ta vare på hverandre!

Hovedcampen:

Hovedcampen er området som ligger like nord-vest for adressemarkeringen (Hesseng Flerbrukssenter). På dette kartet kan dere også se avstanden til Barentshallen og festivalområdet. Det ligger flere butikker og bensinstasjoner i nærområdet.

 
8_1x1.jpg

Barentsbadet

Adressen er Presteveien 30, 9900 Kirkenes. Du kan besøke nettsiden dems ved å klikke her.