Grenselospart7-programm.jpg

ARTISTBILDER FREDAG (flere kommer)


ARTISTBILDER LØRDAG (flere kommer)


BILDER FRA OKTOBERFESTENBILDER AV DERE


BILDER FRA DERE


Om Grenseløsfestivalen 2019:

For ett år dette ble!

Madrugada, Sondre Justad og DDE var tre store navn som skulle fylle hallen for oss. Hele 3500 billetter ble løst ut til festivalen, noe som levner oss med en festival lik fjoråret i antall publikummere.
Men 2019 ble også året hvor logistikken ble endret en god del. Vi fikk større gulvflate som gjorde det mulig å trekke scena lengre bak i arenaen. Vi ønsket også velkommen de som er 18 år, ja vi fikk til og med på plass en verge ordning slik at familiemedlemmer kunne ta med ungdommer over 16 år. Alt fløt svært godt for oss.
Så var det konsertene da. Sondre Justad vant publikum med en fantstisk opptreden. FOR EN ARTIST. Hengende fra en stige midt blant publikum smeltet han mange hjerter. Justad var høyt og lavt og startet faktisk konserten på taket over VIP avdelingen. Madrugada leverte også knallbra som forventet. Vi føler oss beæret av å klare å få slike artister helt nord i landet. DDE Trenger faktisk ingen forklaring. Dem er bare helt rå. De fyller opp og spruter ut!!! Return, Rotlaus, Banana Airlines, Fem Fulle Menn og Phat Mollys satte alle sitt preg på festivalen.

Det virker nesten som at mange ting har satt seg. Campen er full av camingbiler og vogner. De som bor der er fulle av lovord og det er så utrolig hyggelig.

Tusen takk til alle som kommer langveis ifra, publikum generelt, crew, samarbeidspartnere og artister!!


NYTT FOR GRENSELØSFESTIVALEN 2019

18 års aldersgrense - VIP 20 år

På grunn av endringer i vår logistikk har vi fått godkjent 18 års aldersgrense på Grenseløsfestivalen. VIP-avdelingen vil fremdeles ha 20 års aldersgrense.

Flere barer

I 2018 hadde vi publikumsrekord. Vi utvider derfor med 3 barer i år. Totalt 5 barer i Barentshallen. Dette burde føre til mer effektiv servering, mindre kø, mer musikk og mere kos!

Vergeordning

Nå kan dere mellom 16-18 år også få oppleve Grenseløsfestivalen!

Vi vil at alle skal få muligheten til å oppleve kultur på sitt beste. Derfor har vi satt i gang en prøveordning for dere som er under 18 år. Mange unge har opp gjennom årene spurt oss om å få dra på Karpe Diem, Sondre Justad og alle de andre flotte artistene våre. Nå kan du som har fylt 16 år få lov til det! Men, som du sikkert forstår krever dette strenge regler. Dette for å beskytte ungdommene selv, men også oss som arrangør.

Les mer om vergeordningen her!


EN HILSEN FRA DDE