Frivillig 2020 + Frivilligsøknad

Tusen takk for at du ønsker å jobbe som frivillig på Grenseløsfestivalen!

Som frivillig er du en viktig del av festivalen og du er med på å skape en unik opplevelse for gjestene våre og artistene. Grenseløsfestivalens suksess siden oppstarten i 2012 skyldes mange faktorer, en av de viktigste er innsatsen til de frivillige. Mange har stått på og bidratt til at festivalen har blitt gjennomført på fantastisk vis – år etter år. Det er vi svært takknemlige for!

Vårt utgangspunkt er at du som frivillig må være fyllt 18 år, men på noen områder vil vi ha bruk for deg mellom 16-18 år også.

Frivillige belønnes med en sosial og trivelig matbit etter festivalen. Vi skriver attest til alle som ønsker det! Du vil selvfølgelig få oppleve festivalen og artistene på nært hold også. Å jobbe som frivillig kan være hektisk, men det er også veldig gøy. Bli med du også!

Barpersonale

Som frivillig i bar må du være en god selger, positiv og utadvendt. Du må takle et høyt arbeidstempo, stress og være i stand til å si nei til de som har fått i seg nok alkohol. Erfaring fra bar og servering er en fordel.

Bongsalg

Som bongselger må du være ryddig og organisert, ha gode regneferdigheter og være i stand til aktivt salg. God stressmestring og serviceinstilling må også til.

Vakter

Sikkerhet under festivalen tar vi på største alvor. Som vakt er du en viktig del av dette. Det er mange viktige arbeidsoppgaver, både inne og ute.

Miljøgruppa

En av de viktigste jobbene man kan gjøre. Her er det mulig for deg under 18 år å melde seg som frivillig. Det er flere arbeidsoppgaver i denne gruppen. De to viktigste er rydding og renhold - inne og ute. Dette inkluderer å holde det ryddig og rent inne i Barentshallen, i Festivalteltet og i området utenfor hallen - festivalområdet.

Merch

Fra et eget område inne i Barentshallen selges merchandise for festivalen og artistene. Her er det en fordel med erfaring fra pengehåndtering/salg.

Rigging

Opp- og nedrigg før og etter festivalen.

Informasjons-video for dem som vil jobbe på Grenseløsfestivalen:

Hvis du ønsker å jobbe på Grenseløsfestivalen fyller du ut skjemaet “Frivilligsøknad” med navn, ønsket stilling og annen nødvendig informasjon:

Frivilligsøknad 2020

Navn *
Navn
Nærmeste pårørende *
Nærmeste pårørende
 

Frivilligbilder fra tidligere festivaler:

Har du bilder av frivillige fra tidligere festivaler ønsker vi å dele disse her. Bilder kan sendes inn til tomlnilsen@grenselosfestivalen.no