2017.jpg

 

Bilder av dere fra 2017:

Riggevideo 2017:

Om Grenseløsfestivalen 2017:

Dette året ble det vanskeligste året vi har møtt i festivalens historie.

Man ønsker å bli bedre og sterkere hvert år. Men hvordan skulle vi klare det etter den sterke line-upen vi hadde i 2016?

Aurora hadde nylig hatt sitt internasjonale gjennombrudd og opptrådt på Jimmy Fallon show i USA. Hun var en kjempe head-liner for festivalen. Sammen med Postgirobygget, Seigmenn, Vazelina Bilopphøggers, Kari Bremnes, Ary, Ørjan Nilsen, Hkeem og Kristian Kristensen skulle festivalen dra et lite hav av mennesker. Sånn gikk det ikke. Det kom 1000 mennesker mindre enn året før.

Så mange mennesker mindre merket vi svært godt og Grenseløsfestivalen måtte ty til innsamlingsaksjon for å få penger til å overleve.

Innsamlingsaksjonen gikk over alle forventninger og etter et fantastisk bidrag fra lokale krefter, samt lokale bedrifter som støttet opp, fikk vi et økonomisk grunnlag som gjorde at vi kunne arrangere festival i 2018 også. Denne vanvittige innsatsen som ble lagt ned viser at dere har lyst å gå på festival hver høst fremover. Tusen takk til alle som var med å bidra!

Selv om besøket var mindre en forventet dette året, er utrolig stolte av å ha levert en så fin festivalhelg. Produksjonen var større enn noen sinne. De som var tilstedet koste seg veldig, vi fikk mange gode tilbakemeldinger og vi fikk se Seigmenn igjen på hjemmebane. Vi bøyer oss i støvet og børster det av skuldrene... vi er klare for ny kamp i 2018!

Våre bilder fra GF17: